Belépés
taltos1: Vendégváró kenceficék
csicseriborsóval dolgozunk, így nem kell áztatni és hosszan főzni az alapanyagot, hanem egyszerűen csak leszűrni, szezámkrémmel, olívaolajjal és fűszerekkel robotgéppel pépesíteni. A hummusz nagyon sokféle módon ízesíthető, leggyakrabban római kömény és kevés citromlé kerül bele, de készíthetjük mentával, chilivel vagy wasabival is.

2015-10-20 22:09:38
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
hummusz nagyon, csicseriborsóval, szezámkrémmel, leggyakrabban, olívaolajjal, készíthetjük, fűszerekkel, robotgéppel, alapanyagot, mindmegette, egyszerűen, ízesíthető, vendégváró, pépesíteni, kenceficék, wasabival, dolgozunk, citromlé, chilivel, mentával, leszűrni, hummusz, sokféle, áztatni, hosszan, nagyon,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.