|
|
|
|
csicseriborsóval dolgozunk, így nem kell áztatni és hosszan főzni az alapanyagot, hanem egyszerűen csak leszűrni, szezámkrémmel, olívaolajjal és fűszerekkel robotgéppel pépesíteni. A hummusz nagyon sokféle módon ízesíthető, leggyakrabban római kömény és kevés citromlé kerül bele, de készíthetjük mentával, chilivel vagy wasabival is.
|
2015-10-20 22:09:38 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
hummusz nagyon, csicseriborsóval, szezámkrémmel, leggyakrabban, olívaolajjal, készíthetjük, fűszerekkel, robotgéppel, alapanyagot, mindmegette, egyszerűen, ízesíthető, vendégváró, pépesíteni, kenceficék, wasabival, dolgozunk, citromlé, chilivel, mentával, leszűrni, hummusz, sokféle, áztatni, hosszan, nagyon, |
|
|
|